Aan de slag

  • 240 bakoaze
    snijden in blokjes van 1cm en in de aanslag houden…hold
  • 2 Aubergine
    snijden in blokjes van 1cm en in de aanslag houden…hold
  • naar believen Zwarte sesam
    in de aanslag houden…hold
  • stevige scheut sesam of wokolie
    in de aanslag houden…hold
  • 1 teentje van elk look en gember
    fijn gesneden en in de aanslag houden…hold
  • 400 Noodles
    voorkoken tot ze gaar zijn volgens de verpakking en….hold
  • 1 zeer hete pan in de aanslag…hold
    …and go: eerst olie, dan aubergine kleuren, dan look/gember, sesamzaad, halloumi, noodles, saus en klaar

SAUS:

  • alles koud samen fijnmixen, 15gr maïzena toevoegen en opkoken
  • 50 Sojasaus
  • 60 water
  • kootje Gember
  • teen look
  • 20 Limoen
  • snuifje Chilipeper
  • 15 Bruine suiker
×